Goede doelenweek van 21 doelen uitgebreid naar 23 doelen.

Wij verwelkomen de 2 volgende goede doelen; de Dierenbescherming en de Vastenactie. 
 
 De Dierenbescherming
zet zich in voor een diervriendelijke samenleving, waarin het welzijn van dieren net zo vanzelfsprekend is als dat van mensen. Dankzij jouw bijdrage kunnen zij zich blijven inzetten om dieren in nood te helpen en dierenleed te voorkomen. Zo werken we samen aan een diervriendelijke samenleving.

De Vastenactie  Werft fondsen in Nederland waarmee zij jaarlijks  wereldwijd vele kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunt. Deze projecten zijn voor iedereen, ongeacht religie, sekse of afkomst.
Zij vragen in Nederland ook aandacht voor de omstandigheden waarin mensen ver weg leven. Door onze overvloed te delen, kunnen we het leven van andere mensen verbeteren.ClubSupport Goede Doelen Week Best doet mee met de Rabobank ClubSupport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je kunt het lezen op deze pagina. Daarnaast kun je je ook vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan doorgelinkt naar een pagina waar je je gegevens in kunt vullen. Die gegevens worden alleen gebruikt om je de nieuwsbrief te kunnen sturen en worden niet gedeeld met derden. Je kunt je op een later moment altijd afmelden, mocht je dat willen.   

download hier onze nieuwste nieuwsbrief

Nieuwsbrief Goede Doelen Week Best _ mei 2022.pdf
Statiegeld actie bij Plus Ton Henst

U kunt de komende weken bij Plus Ton Henst in de Heivelden uw statiegeld doneren aan de Goede Doelen Week Best. Wij gebruiken de opbrengsten om de kosten van het drukwerk te financieren.

Read more
Wij hebben een logo!

Dinsdag 27 oktober 2020 is in Groeiend Best ons logo bekend gemaakt. Dit ontwerp is gekozen uit de 5 inzendingen die wij hebben ontvangen op onze ontwerpwedstrijd. Het winnende logo is ontworpen door Peter Pourchez.

Read more