De Bank Van Best sponsort ontwerpwedstrijd logo Goede Doelen Week Best

Vakantietip: doe mee aan de ontwerpwedstrijd voor een logo voor Goede Doelen Week Best

 

Vanuit de gedachte 'samen loont' gaan de Goede Doelen in Best hun krachten bundelen: met ingang van 2021 wordt er één gezamenlijke collecte georganiseerd door de hiervoor opgerichte stichting Goede Doelen Week Best. Deze kersverse stichting start meteen met een leuke activiteit: een ontwerpwedstrijd voor een aantrekkelijk logo.

 

Tom van der Waals (voorzitter): ‘We willen zo veel mogelijk mensen betrekken bij de Goede Doelen Week en het talent benutten dat aanwezig is onder de Bestse bevolking. Daarom nodigen we iedereen uit om een ontwerp in te leveren voor ons logo. Natuurlijk is er ook een prijs te verdelen. Voor de winnaar is er voor 2 personen een 3-gangen aanschuifmenu bij Grand Café De Bank van Best, Raadhuisplein 30b, Best. www.debankvanbest.nl, www.facebook.com/debankvanbest

 

Iedereen kan meedoen, jong en oud. Gebruik de zomervakantie om je creativiteit te laten borrelen en ga aan de slag. Om je een beetje richting te geven, vind je op de website van de Goede Doelen Week Best de wedstrijdvoorwaarden en een paar handige tips. Ook lees je hoe je je ontwerp aan kunt leveren.

 

Lever je ontwerp in voor 15 september, bekendmaking van de winnaar is naar verwachting rond 1 oktober.

Veel succes!