Goede Doelen Week Best in weekblad Groeiend Best

Weekblad Groeiend Best besteedt aandacht aan het initiatief. Hieronder de volledige weergave.

Elk jaar trekken vele collectanten aan de bel voor verschillende goede doelen. In Best gaat dat vanaf 2021 anders. Vanuit de gedachte 'samen loont', bundelen de fondsen hun krachten.

BEST - Goed nieuws, want er komt nog maar één collectant aan de deur die voor álle aangesloten doelen collecteert. In de omringende gemeentes is deze manier van collecteren succesvol ingevoerd: en vanaf 2021 dus ook in Best. Bijna twintig landelijke CBF doelen collecteren jaarlijks in Best. Deze doelen zijn positief over het initiatief en gaan nu samenwerken. Er wordt een stichting opgericht die zorg draagt voor een solide en betrouwbare organisatie van de Goede Doelen Week.

Betrokkenheid
De stichting wil met deze gezamenlijke actie meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten. Dit om de goede doelen financieel te blijven ondersteunen. Initiatiefnemers van de Goede Doelen Week zijn Arjan Buchholz, Anny van den Hoven, Sylvia van den Born, Ingrid Clement, Coralie Veeneman, Tom van der Waals en Jan-Mathijs Wijnands.

Meedoen
U kunt ook een steentje bijdragen door de stichting te sponsoren of door als vrijwilliger mee te helpen. De stichting is nog op zoek naar mensen voor bestuursfuncties en voor de werkgroepen. Zo wordt onder meer een secretaris gezocht. Op een later moment kunt u zich ook aanmelden als collectant.

Op de website www.goededoelenweekbest.nl vindt u de visie en missie van de Goede Doelen Week, de deelnemende goede doelen en een overzicht van de openstaande vacatures.

Heeft u interesse om te helpen bij de organisatie van dit nieuwe initiatief in Best? Meldt u aan via de website. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te voeren. Stuur hiervoor een mail naar info@goededoelenweekbest.nl.

"We hopen op veel aanmeldingen; alleen samen kunnen we een Goede Doelen Week in Best realiseren", vertelt Arjan Buchholz. Komende periode zullen we u van tijd tot tijd op de hoogte houden van de vorderingen. Houd daarvoor de website goed in de gaten."

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Arjan Buchholz 06-24330757. Of er kan gemaild worden naar info@goededoelenweekbest.nl.