Skip to main content

De voorbereidingen voor de goede doelen week van 8 t/m 13 april zijn weer volop aan de gang. Afgelopen weekend hebben we de bussen weer van stal gehaald en met een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat deze 300 collecte bussen weer in elkaar gezet werden.

De voorbereidingen vergen veel werk maar gelukkig geldt ook hier: vele handen maken licht werk. Als een soort goed geoliede loopband had bijna iedereen zijn eigen taak. De een zette het deksel op de bus de andere zorgde voor het handvat en weer ander zorgde voor de verzegeling. Alle bussen moesten in een tas of in een doos en daarna even buiten neergezet worden. Als de onderdelen allemaal nog in elkaar zitten nemen deze minder ruimte in beslag.

 

Ook hebben vele vrijwilligers weer geholpen met het vouwen van de brieven voor de goede doelen week Best. Zo’n 13.000 adressen krijgen de week voor de collecte week de welbekende envelop in de bus.  Deze brieven die uit twee delen bestaan, moeten wel samen in een envelop gevouwen worden. Zodat het binnenkort naar onze wijkhoofden kan, de wijkhoofden verdelen het dan weer naar de collectant en de collectant komt bij u aan de deur. Zou u ook graag wijkhoofd, collectant of vrijwilliger willen worden dan kunt u altijd contact opnemen met info@goededoelenweekbest.nl

 

l